Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyzki
ogórek konserwowy Smak 2 szt
cebula 1 szt
posiekana matka pietruszki 2 łyżki
koperek 2 łyżki
sól 1/2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta
jajko ugotowane na twardo 3 szt
sardynki 1 (w puszce)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna

Sardynki odsączyć, rozgnieść widelcem. Jajka drobno posiekać. Cebulę, ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki łącznie z koprem, szczypiorkiem połączyć ze sobą dodać majonez sól i pierz, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 07.12.2011 12:46
dobra
IlonaAlbertos 27.03.2011 00:45
Pasty to świetna alternatywa do wędlin :)
traktorek 19.12.2010 14:04
pyszne
sylwiachmiel 17.05.2010 09:30
ciekawe wykorzystanie ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak