Pasta rybna

Pasta rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    2 łyzki
  • ogórek konserwowy Smak

    2 szt
  • cebula

    1 szt
  • posiekana matka pietruszki

    2 łyżki
  • koperek

    2 łyżki
  • sól

    1/2 łyżki
  • pieprz biały Prymat

    1 szczypta
  • jaja na twardo

    3 szt
  • sardynki

    1 (w puszce)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sardynki odsączyć, rozgnieść widelcem. Jajka drobno posiekać. Cebulę, ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki łącznie z koprem, szczypiorkiem połączyć ze sobą dodać majonez sól i pierz, wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Papryczka

07.12.2011 12:46
dobra

IlonaAlbertos

27.03.2011 00:45
Pasty to świetna alternatywa do wędlin :)

traktorek

19.12.2010 14:04
pyszne

sylwiachmiel

17.05.2010 09:30
ciekawe wykorzystanie ryby

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat