Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka w kapuście

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1 kg
Sól, pieprz, majeranek
przecier pomidorowy
kapusta 1 świeża

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w kapuście

Kapuste sparzyć i obrać liście jak do gołąbków. Żeberka przyprawić, obsmażyć i udusić w garnku. Następnie mięso (bez zeber/kości) zawinąć w liście kapusty i zapiec w piekarniku polane przecierem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 10.09.2011 09:22
pyszny ,pożywny obiad !
Izabela/bella81 06.07.2011 21:56
pycha
Ewa111 11.05.2011 19:58
ciekawe,tak nigdy jeszcze nie jadłam
eli82 22.04.2011 12:22
pyszny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak