Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwiczki smażone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwiczka 1 szt
Musztarda francuska Prymat 4 łyżeczki
sól
pieprz
olej
ketchup 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki smażone

Polędwiczkę umyć, osuszyć, pokroić w plastry, następnie posypać solą, pieprzem i polać musztardą i ketchupem. Odstawić do lodówki na kilka godzin. Olej rozgrzać na patelni. Smażyć na niej polędwiczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

polly66 11.11.2013 13:32
na szybko, czyli coś na leniwe popołudnia
iwi 11.03.2013 12:35
rewelacja .
gosia561 04.01.2012 19:19
apetyczne
Małgorzata106 18.07.2011 09:40
pycha
stokrotka 10.01.2011 18:50
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak