Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty pekińskiej i kiełek

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełki brokuła garść
sól
pieprz
majonez lub smietana 1 łyżka
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty pekińskiej i kiełek

Kaustę pekińską kroimy na plastry i wsypujemy do miseczki następnie dodajemy garstkę kiełków, dodajemy łyżkę majonezu. Wszystko mieszamy doprawiając solą i pieprzem. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 31.03.2012 18:52
oo z kiełkami :) świetny pomysł
iwona332 08.09.2011 15:54
super
Magdalena80 28.11.2010 19:45
zdrowe i dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak