Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Eko-pasta do chleba

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

domowe masło 100 g
domowa śmietana 3-4 łyżki
sól, pieprzdo smaku
biały ser 200 g
natka pietruszki 1/2 szklanki
jaja 3 wiejskie

Przepis i sposób przygotowania na: Eko-pasta do chleba

Jaja ugotować na twardo. Ser zmiksować blenderem na gładką masę razem z masłem i śmietaną. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Jaja obrać i posiekać. Do sera dodać posiekaną natkę pietruszki i jaja i wszystko dokładnie wymieszać. Podawać jako dodatek do pieczywa. Przepisy na ser i masło znajdują się w moim zbiorze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sarenka 30.10.2011 09:55
Zastanawialam sie, czemu eko - skladniki swojskie. Super!
Grażyna13 27.07.2011 18:10
Pysznosci :)
Grażyna13 27.07.2011 18:10
Pysznosci :)
Mysiunia 04.07.2011 14:49
fajna:):)
Marzena40 21.06.2011 10:58
superrrrr
romanrafal
romanrafal 24.04.2011 08:35
super pasta
anemon 15.04.2011 07:58
Fajna pasta na śniadanie.
MAŁGORZATA108 01.11.2010 19:59
Ładnie się prezentuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak