Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bloczki z koziego sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny 200 ml
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 łyżeczki
sól, pieprz do smaku
cukier 1 łyżeczka
fasola szparagowa 30 dkg
twarożek kozi 25 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Bloczki z koziego sera

Fasolke obierz i ugotuj w wodzie z dodatkiem soli i cukru. Zahartuj zimną wodą, wystudź. Bulion podgrzej i wymieszaj z żelatyną, ostudź. Połącz z twarożkiem, przypraw do smaku solą i piprzem. Przygotuj 4 foremki, równo ułóż w nich fasolę, zalej twarożkiem zmieszanym z bulionem, wstaw do lodówki do stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 09.11.2010 00:10
Ciekawy pomysł, musi to fajnie wyglądać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak