Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka pachnąca cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wieprzowa 60 dag
cebula 1 sztuka
jajko 2 sztuki
mleko 2 łyzki
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka pachnąca cebulką

Wątrobę umyć, osuszyć, pokroić na plastry, obsypać pieprzem. Jajko roztrzepać z mlekiem i vegetą. Plastry wątroby panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym na patelni oleju na średnim ogniu kilka razy przewracając , dodać pokrojoną w plastry cebulę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 06.05.2011 16:58
fajny obiadek
ewelinapac 04.12.2010 15:38
smaczniutka
katarzynka455 04.11.2010 14:33
lubię wątróbkę
rosik93 02.11.2010 08:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak