Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gyros Kasi

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka pieczona 3 szt
kukurydza 1 puszka
ogórki konserwowe 1 słoik
pomidory krojone z puszki 4 szt
papryka konserwowa 1 słoik
keczu1 1 mały
majonez 1 sredni słoik
pekinka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: gyros Kasi

najpierw obmys i pokroic piersci z kurczaka w kostke nie zamała nastepnie ja przyprawic i odłożyc na 2 lub 3 godziny.Nastepnie smażymy kurczaka kiedy jest gotowy wysypujemy go do naczynia żaroodpornego i przekładamy ważywami i na każde pietro ważyw majonez plus keczup kiedy mamy juz wszystko gotowe ciachamy pekinke i kładziemy ja na samą górę smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak