Przepis i sposób przygotowania na: Ser w piernikowym cieście
3/4 ciasta wylać do wysmarowanej tłuszczem formy, wyłożyć masę serową i pozostałe ciasto. Piec w piekarniku nagrzanym do temp 170 stopni około 50 minut.
margaryna | 1 szt |
cukier | 1,5 szklanki |
kakao | 3 łyżki |
jajko | 6 szt |
mąka | 2,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 opakowanie |
aromat rumowy | 1 łyżeczka |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 2 łyzki |
rodzynki | 2 łyżki |
twaróg | 1 wiaderko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: