Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka z farszem tuńczykowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana 2 łyżki
koperek
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 6

Przepis i sposób przygotowania na: jajka z farszem tuńczykowym

jajka obieramy, kroimy na połowki, wyjmujemy z nich żółtka. Zółtka, smietane, przyprawy i kilka gałązek koperku ucieramy blenderam na jednolita mase. Farszem nadziewamy dziury po zółtkach, stroimy gałązkami koperku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 11.02.2013 07:56
muszą być pyszne
misia53 17.01.2013 19:07
bardzo smaczne i proste w wykonaniu
dagmara020 25.08.2012 06:34
proste a pycha
dagmara020 25.08.2012 06:34
proste a pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak