Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z wędzonej ryby

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Wędzona ryba 150 GRAM
twaróg 150 GRAM
śmietana 3 łyżki
pokrojony szczypiorek 1 łyżka
sól
piprz

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z wędzonej ryby

Rybę obrać ze skóry, usunąć ości i posiekać. Ser rozkruszyć i utrzeć ze śmietaną. Dodać posiekaną rybę i szczypiorek. Dokładnie wymieszać i utrzeć. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 04.02.2012 17:17
bardzo lubię
Ela15 14.09.2011 08:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak