Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jeżyki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

płatki kukurydziane 250 gram
miodu wielokwiatowego 2 łyżki
kakao 3 łyżki
cukier puder 3 łyżki
margaryna palma 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: jeżyki

najpierw rozgrzewamy margaryne następnie dajemy pokoleji miód,kakao,cukier puder kiedy zrobi sie dosc gesta polewa wsypujemy płatki i mieszamy wszystko razem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renia1 09.09.2011 18:24
a to jest z ksiazki kucharskiej kubusia puchatka, robilam je w dziecinstwie baaardzo czesto
Krzysztof42 21.03.2011 15:14
niepodobne do jeżyka
christopher1 16.09.2010 21:37
mniam mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak