Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab pod pierzynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko
pieczarki 10
ser żółty
majonez
masło
przyprawy
schab 5 kotletow

Przepis i sposób przygotowania na: Schab pod pierzynką

schabowe lekko rozbijamy, solimy pieprzymy i panierujemy tradycyjnie, smazymy na rumiany kolor na oleju. Pieczarkikroimy i dusimy na masle. usmazone kotlety kladziemy na brytwance, na to rownomiernie rozkladamy pieczarki, łyzeczke majonezu na kazda porcje i na to plasterek sera. Zapiekamy w piekarniku przez 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena/26Mooi 30.05.2011 19:02
ciekawe:)
monisia1977 08.12.2010 05:08
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak