Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z wędzonego łososia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
ogórki konserwowe 3 szt
cebula 1 szt
pieprz
łosoś wędzony 1 kawałek

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z wędzonego łososia

Łososia oddzielamy od skóry, kroimy na kawałki i miksujemy w blenderze na niejednolitą masę.

Cebulę i ogórka kroimy w drobną kosteczkę i ewentualnie mielimy w blenderze (każdy składnik osobno).

Z łososia formujemy „miseczkę”, w środek której delikatnie wkładamy żółtko, tak żeby się nie rozpadło. Po bokach układamy cebulkę i ogórka. Całość posypujemy szczyptą pieprzu do smaku.

Przed zjedzeniem mieszamy wszystkie składniki na talerzu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 13.10.2013 20:23
fajne danie
smakowita 06.05.2012 11:52
pyszności
emeslive 07.04.2012 14:15
Pyszne i bardziej bezpieczne niż wołowina!
agnieszka189 21.03.2012 14:23
bardzo go lubię
mic 31.01.2012 19:15
nigdy nie jAdlem
Małgosia6 07.12.2011 09:26
pychota-palce lizać
Sarenka 16.04.2011 12:05
Alez by sie zjadlo!
Anna169Hosz 04.03.2011 19:11
Smaczne i apetycznie wygląda.
kasiurek 09.12.2010 18:41
uwielbiam, wygląda extra!
MAR3STA 09.11.2010 18:10
Prezentuje sie świetnie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak