Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka nadziewane pastą chrzanową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chrzan 1 łyżka
majonez 1 łyżka
natka pietruszki
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 8

Przepis i sposób przygotowania na: jajka nadziewane pastą chrzanową

pomysl na szybką przekąskee. Ugotowane jajka przekrawamy na pół. Żółtka wyjmujemy i miażdzymy, po czym mieszamy z chrzanem, majonezem oraz świeżo posiekana natką pietruszki (ilosc wg uznania). Nadzienie pieprzymy i solimy do smaku, nakladamy do dołoków w jajkach. Dekorujemy odrobiną majonezu i listkiem pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 20.09.2012 15:24
szybkie a zawsze to trochę inaczej - smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak