Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak z domowej kapusty z chilli

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew
por
pietruszka
ząbek czosnku
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie 2 szt
natka pietruszki
sól
pieprz
seler naciowy 2 gałazki
papryczka chili

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z domowej kapusty z chilli

Kość myjemy i gotujemy z warzywami, kostka rosołową i przyprawami około 40 minut. Po 20 minutach dajemy pokrojony seler naciowy i czosnek, pokrojona drobną chilli. Po ugotowaniu wyławiamy kosc, warzywa i zioła. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Posypujemy natka pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 25.08.2015 07:21
smaczny przepis, polocam
foczka-ks 11.06.2015 23:25
kapuśniak znakomicie wygląda
Stenka 31.10.2012 14:39
bardzo lubię kapuśniak
rzenia15 15.03.2011 20:26
uwielbiam
bernika 30.10.2010 22:32
aha w przepisie umknęły mi 2 łyzki koncentratu pomidorowego ktory dałam pod koniec gotowania.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak