Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słone babeczki z twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 5 sztuk
śmietana 18 proc 1 łyzka
ser biały 20 (chudy)
babeczki 12 słone

Przepis i sposób przygotowania na: Słone babeczki z twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorem

Z sera i jogurtu i łyżki smietany robimy twarożek. Solimy i dodajemy szczyptę pieprzu. Rzodkiewkę siekamy w plasterki, plasterki przekrajamy na pół, Siekamy szczypior, Dodajemy do twarogu warzywa. Nadziewamy babeczki farszem, można ozdobić natką pietruszki.
Gotowe korpusy do kupienia sa np. w Makro.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 04.06.2012 19:17
z chęcią bym spróbowała
Pani Domu 04.06.2012 19:17
z chęcią bym spróbowała
Magdalena80 22.10.2011 21:39
rewelacyjne są....
IlonaAlbertos 24.04.2011 16:53
Szybkie w przygotowaniu :)
marta639 17.09.2010 21:32
brzmi smacznie
sylwiachmiel 26.05.2010 15:49
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak