Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuz s twarogiem i rodzynkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 op.
śmietana 12% 100 ml
cukier waniliowy 1 op.
twaróg 0,5 kg
rodzynki 1 (namoczone w rumie)

Przepis i sposób przygotowania na: Francuz s twarogiem i rodzynkami

Ser wymieszać ze śmietaną, z cukrem waniliowym i rodzynkami. Rozłożyć na cieście francuskim. Zwinąć na roladę. Zapiekać wg. przepisy na opakowaniu ciasta. Pychotka !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka172 14.11.2012 19:31
robię podobne tylko zamiast rodzynek dodaję żurawinę
Juleczka20 06.03.2012 15:10
pycha
Elżbieta17 27.01.2012 15:42
super:)
misia53 22.10.2011 11:39
to takie expresowe ciasto
Ania67 07.09.2011 08:20
extra
Patrycja33 19.06.2011 15:30
uwielbiam takie
anemon 30.03.2011 06:36
Lubię ciasto francuskie, własnie za ten ekspresowy czas przygotowania.
RenataZ-et 29.03.2011 19:19
Szybki i pyszne!
plocia 24.11.2010 20:47
wygląda świetnie
MAR3STA 24.11.2010 11:27
świetny!
Justyna73 06.11.2010 14:47
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak