Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

WIŚNIE W SYROPIE

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wiśnie bez pestek
cukier kryształ
woda

Przepis i sposób przygotowania na: WIŚNIE W SYROPIE

Wiśnie myjemy, drylujemy i wkładamy do słoików. Zalewamy wodą, dosypujemy ok. 5 łyżek cukru na słoik. Pasteryzujemy ok. 15 min. Zimą dodajemy owoce do ciast i deserów. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 18.08.2011 19:45
super
Ewelina47 02.03.2011 19:16
pycha
MAR3STA 12.01.2011 19:07
lubię wyjadać takie wisienki;)
kuklik 18.11.2010 08:56
do deserów super
Margo1 12.11.2010 09:41
bardzo lubię takie wiśnie
alaaa 05.11.2010 10:35
fajne do ciast,,
gacopierz23 01.11.2010 20:49
super do deserów
Natalia/tubisiek 31.10.2010 10:07
też takie robię :)
krzyniu1984 31.10.2010 07:26
bardzo fajne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak