Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zimniaczki ze szczypiorkiem i cebulką

3.0
(13)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaczki
Szczypiorek cienki posiekany 1/2pęczka
masło 1 łyżka
cebule 2
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: zimniaczki ze szczypiorkiem i cebulką

Ziemniaczki gotujemy. Po ugotowaniu odcedzamy i gnieciemy ziemniaki dodając masło i siekany szczypiorek. Wszystko mieszamy. Cebulę obieramy i kroimy na paski. Podsmażamy na patelni, doprawiamy solą i pieprzem. Ziemniaczki formujemy w kulki na talerzu i obok nich kładziemy podsmażoną cebulkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 24.11.2011 06:34
Super przepis
LuKaSz4761 24.11.2011 06:33
Super przepis
LuKaSz4761 24.11.2011 06:33
Super przepis
LuKaSz4761 24.11.2011 06:33
Super przepis
Ania67 23.12.2010 13:02
wyglądają wspaniale
Bart 20.12.2010 21:13
pycha
Magdalena80 06.11.2010 15:53
bardzo dobre-próbowałam!
magical66 31.10.2010 08:11
smacznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak