Pyszny bażant duszony

Pyszny bażant duszony

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewki

    2 szt
  • cebula

    1 szt
  • masło

    7 dag
  • śmietana

    1 szkl
  • przyprawy

    do smaku
  • wino czerwone

    1/4 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bażanta włożyc do garnka z rogrzanym masłem. Pokrojona marchewkę i cebulę dołożyc do garnka.Wszytsko dusic podelwając winem. wywar wymieszac ześmietaną i zagotowac. Sosem polac kawałki mięsa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat