Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszny bażant duszony

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 2 szt
cebula 1 szt
masło 7 dag
śmietana 1 szkl
przyprawy do smaku
wino czerwone 1/4 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszny bażant duszony

Bażanta włożyc do garnka z rogrzanym masłem. Pokrojona marchewkę i cebulę dołożyc do garnka.Wszytsko dusic podelwając winem. wywar wymieszac ześmietaną i zagotowac. Sosem polac kawałki mięsa.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak