Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

główki czerwonej średniej kapusty 1/2
łyżki majonezu 2
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapuste obieramy z wierzchnich liści. reszte trzemy na małych łezkach na tarce jarzynowej. dodajemy majonez i sól. Wszystko razem mieszamy i odstawiamy na kilka minut do lodowki.

Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 29.05.2012 08:02
lubię
rakow2
rakow2 19.01.2012 15:25
moja ulubiona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak