Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zrazy wieprzowe z nadzieniem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej do smażenia
pieczarki 200 gram
szynka 200 gram
mięso wieprzowe 600 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy wieprzowe z nadzieniem

Mięso pokroić w cienkie plastry po 150 g,następnie rozbić je tłuczkiem. Pieczarki pokroić w plasterki. Szynkę pokroić w kosteczkę. Na mięsie ułożyć pieczarki,szynkę i pietruszkę. Mięso zrolować,związać,posypać solą,pieprzem. Smażyć na rozgrzanym oleju. mięso często obracać. Podawać z zieloną sałatą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eliza135 05.12.2012 19:25
fajne
eduszo
eduszo 22.11.2010 11:03
Superowe,robie podobne.
Mirka-Ludomila 02.11.2010 10:11
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak