Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z serem brie i żurawiną

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 2 połówki
majonez 1 łyżka
mak 1 łyżka
rukola 1 sztuka
sałata 1 główka
ser brie 4 plastry
żurawina 4 łyżki
orzeszki pini (prażone)

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z serem brie i żurawiną

połówki bagietki posmarować majonezem wymieszanym z makiem.ułozyć liście rukoli i sałaty,następnie plasterki sera brie i żurawinę.posypać orzeszkami pinnii.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak