Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 10 dag
cukier 7 łyż.
kakao 4 łyż.
woda 7 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

Wodę gotujemy z masłem aż całkowicie się rozpuści masło, dodajemy cukier i kakao. Gotujemy cały czas mieszając, aż cukier się cąłkowicie rozpuści. Gotową przestudzamy i polewamy ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak