Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z jajkiem, rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata zielona 50 g
jajko ugotowane na twardo 2 szt
szczypiorek siekany 5 g
cukier
sól
Kwas cytrynowy Prymat
olej sojowy 5 g
rzodkiewka 5 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z jajkiem, rzodkiewką

Sałatę, rzodkiewki, szczypiorek opłukać, osączyć, posiekać. Połączyć z olejem, cukrem, solą, kwaskiem cytrynowym. Jaja obrane podzielić na cząstki. Dekorować cząstkami jaj porcje surówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 15.11.2011 20:28
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak