Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 400 g
śmietany 2 łyżki
kukurydza konserw. 5 łyżek
sól
cukru 1 łyżeczkę
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę szatkujemy ,soli i odstawimy na chwile do zmięknięcia. Czosnki miksujemy blenderem .Dodajemy śmietanę i doprawiamy do smaku pieprzem. Kapustę ugniatamy rękami ,dodajmy kukurydze i zmiksowany czosnek ze śmietaną .Mieszamy wszystko razem, doprawiamy do smaku cukrem i mieszamy raz jeszcze .Podajemy do ziemniaczków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 20.02.2014 09:19
bardzo dobra
Ewelina38 27.11.2013 13:03
u mnie właśnie taka cieszy się największym powodzeniem :)
caralajna 27.12.2012 07:59
idealna
zuzanna_z 09.03.2012 12:49
dobre
Justa32 08.09.2011 09:20
uwielbiam taką
Ania67 05.08.2011 08:49
bardzo fajna
iknkirke 29.05.2011 13:24
fajna
ben-ka 01.05.2011 09:37
pekinkę też często robię:)
MAR3STA 01.11.2010 18:35
uwielbiam kapuste pekińską, a twoja propozycja wygląda zachęcająco

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak