Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z czekoladą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 800 gram
mleko 150 ml
woda 1 szklanka
jajko 1 szt
krem czekoladowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z czekoladą

Z mąki,wody,mleka,jajka zagnieść ciasto.Rozwałkować je,powycinać kółka,nakładać krem czekoladowy,pozlepiać pierogi,wrzucać do wrzącej wody i gotować 7-10 minut na średnim ogniu.Gotowe pierogi polać polewą czekoladową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 18.05.2011 21:57
fajne, takich jeszcze nie robiłam
m1monika 03.11.2010 14:42
pychotka :-)
MAR3STA 01.11.2010 11:13
Proste, a ja jeszcze nigdy nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak