Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z ogórkami kiszonymi

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielona łopatka 50 dag
cebula 1 sztuka
jajko 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
ogórki kiszone 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z ogórkami kiszonymi

Do mięsa mielonego dodać cebulę drobniutko posiekaną oraz czosnek , jajko , doprawić do smaku. Wyrobić mięso. Każdego ogórka obtoczyć mięsem , uformować kotlety , panierować w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 23.10.2011 13:29
zachęcający przepius do wypróbowania
Dariusz8 31.05.2011 12:57
smaczne mielone z ogórkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak