Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigłos ze słodkiej kapusty z podgrzybkami

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1 szt
udka z kurczaka 4 szt
kiełbasa podwawelska 2 pentka
marchew 4 szt
przecier pomidorowy 200 gram
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
podgrzybki 0,5 ugotowane
Ziele angielskie całe Prymat 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: bigłos ze słodkiej kapusty z podgrzybkami

kapustę szatkujemy marchew trzemy na tarce wkładamy do garnka do tego ziele i liść laurowy wkładamy grzyby udka oraz kiełbaskę usmażona na samym końcu do tego przecier pomidorowy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 08.11.2013 09:40
uwielbiam, zwłaszcza na święta
Dorota59 27.08.2012 10:29
smaczniutkie
cukiereczek 10.02.2012 10:11
apetyczny
Anna133 08.10.2011 10:56
awno nie robiłam
Gonia555 19.01.2011 18:06
Super
PaniMISIOWA 17.11.2010 17:04
apetyczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak