Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

główki kapusty pekińskiej 1/2
jabłko 1
marchew 1
majonez dodać
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu

Kapustę posiekaj i posól. Jabłko i marchewkę obierz i zetrzyj na tarce. Cebulę drobniutko posiekaj. Wszystkie składniki połącz ze sobą , dopraw do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Na końcu dodaj majonez i wszystko bardzo delikatnie wymieszaj.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 01.12.2010 12:39
Pyszna surówka;)
iwona332 18.09.2010 15:41
super
Dorota71 16.09.2010 13:59
robię podobnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak