Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 1
łyżki majonezu 2
łyżeczka musztardy 1
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrele obieramy z ości i rozdrabniamy widelcem na mniejsze kawałki. Ugotowane jajko, cebulę i kiszone ogórki kroimy w malutką kostkę. dodajemy majonez i musztardę i wszystko razem mieszamy. do smaku doprawiamy solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 14.10.2010 20:14
Pyszne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak