Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera Camembert

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser camember 200 g
koper świeży
pieprz czarny
masło 2 łyżki
cebula czerwona 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera Camembert

Ser z masłem rozgniatamy widelcem ,dodajemy pokrojoną drobno cebulę i posiekany koperek .Doprawiamy do smaku pieprzem i dokładnie razem mieszamy.Pastą smarujemy chleb .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 23.09.2013 10:03
muszę sam spróbować
olkaaa 29.04.2012 17:52
ciekawe
ben-ka 12.05.2011 13:39
fajny pomysł:)
cukiereczek 11.05.2011 09:01
super
angelika14 19.02.2011 09:45
mniam
IZABELA29 28.10.2010 18:07
skórkę zjadamy ,sam środek wystarczy do tej pasty
pacpaw 28.10.2010 14:13
camembert używamy cały czy tylko kremowy środek ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak