Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś pieczony w folii

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 8 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pieczony w folii

Każdy filet umyj, posól natrzyj olejem i odstaw do lodówki na godz. Następnie każdy filet z osobna zawiń w folie aluminiowa i ułóż w piekarniku na blaszce. Piec ok 1 godz. podawać z ziemniakami zapiekanymi w ziołach i surówką (wg. uznania)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak