Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piersi pod pierzynka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 1kg
pieczarki 45dag
śmietana 30% 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: piersi pod pierzynka

Zupe w proszku przyrzadzamy według przepisu na opakowanie wlewamy do miski zupe wkładamy do tego piersi,pozostawiamy na noc.Rano wykładamy piersi z tą zupą na blachę ścieramy pieczarki i żółty ser zalewamy śmietana pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak