Przepis i sposób przygotowania na: makaronowe cudo-sałatka
Przed podaniem dopraw do smaku solą i pieprzem, polej obficie oliwą i skrop octem winnym.
Grejpfruta możesz zastąpić pomarańczą. Wówczas sałatkę możesz również podawać na ciepło.
•250g makaronu penne | |
200 g sera żółtego | |
1 mały brokuł | |
2 garście czarnych oliwek | |
4 łyżki oliwy | |
1/2czerwonej cebuli | |
3 łyżki octu winnego | |
świeża kolendra | |
sól, pieprz | |
ząbek czosnku | 1 ząbek |
ananas z puszki | 4 plastry |
grejpfrut | 1/4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: