Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kąski z dorsza w ziołach

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

dorsz 1 filet
olej 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1/2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kąski z dorsza w ziołach

Filet z dorsza pokroić na kawałki. Oprószyć je przyprawą do ryb i ziołami prowansalskimi. Odstawić na około 60 minut. Na patelni rozgrzać olej i smażyć na nim kąski z dorsza z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 29.09.2012 15:43
wspaniały przepis
natii3624 20.06.2012 21:34
mniam! ;)
ben-ka 02.11.2011 08:52
rybka hmmmm samo zdrowie.
Małgorzata77 24.07.2011 09:10
Robię podobnie, smaczne i nie tłuste!
agnieszka189 05.02.2011 16:45
ale zgłodniałam na widok tych smakołyków
Mirka-Ludomila 10.01.2011 11:25
pyszności
Iwusia 28.10.2010 22:10
Ale mi narobiłaś smaka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak