Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka z żurawiną

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 60 dkg
żurawina 25 dkg
sos czekoladowy 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka z żurawiną

Jabłka umyć, wydrążyć środki. Piec piekarnuku w temperaturze 180 stopni C około 15 minut. W tym czasie przygotować sobie talerze, polewając sosem czekoladowym. Upieczone jabłka ułożyć na talerzu, środki wypełnić zagrzaną wcześniej żurawiną. Deser podawać na gorąco.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 19.08.2011 14:51
brzmi smakowicie
iga2 25.01.2011 20:01
super wygląda
izapozdro 29.11.2010 11:50
uwielbiam żurawinę
Magdalena80 26.11.2010 18:16
fajne
Emilia21 04.11.2010 18:57
super
Emilia21 04.11.2010 18:57
super
Katarzyna/kate1980 27.10.2010 21:14
komentarz do zdjęcia: przepis jest naprawdę super każdemu polecam jednak nie mogłam dać sosu czekoladowego gdyż mój maluszek jest uczulony na kakao

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak