Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z tuńczykiem i pomidorem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2 szt
tuńczy 1/2 puszki
majonez 1 łyżka
pomidor 1/2 szt
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z tuńczykiem i pomidorem

Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozrabiamy widelcem z mojonezem na gładką pastę. Pomidora kroimy w kostkę. Bagietkę smarujemy masłem, następnie układmay na niej pastę z tuńczyka. Na wierzchu układamy rządek z kostek pomidora. Całość posypujemy suszoną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 14.01.2013 20:24
ja to idę do Ciebie normalnie na śniadanie
smakowita 14.08.2012 15:22
same wspaniałości
Adamorek 05.04.2012 13:31
lubię ten zestaw
AGNIESZKA144 23.02.2012 20:08
fajna
Edyta38 10.06.2011 12:11
extra
IlonaAlbertos 25.11.2010 21:14
Te Twoje bagietki :) Bajeczna :)
wedith1 27.10.2010 21:49
tuńczyk.....to coś dla mnie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak