LECZO WEGETARIAŃSKIE

LECZO WEGETARIAŃSKIE

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cukinia

    1 średnia
  • kostka sojowa

    1/2 opakowania
  • przecier pomidorowy

    1 słoiczek
  • papryka czerwona

    1
  • papryka ostra mielona

    1/4 łyzeczki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotowujemy wywar z kostek rosołowych. Cukinię obieramy ze skóry i kroimy w drobną kostkę, Papryki oczyszczamy z pestek i kroimy w kostkę (można obrać ze skóry). wrzucamy do wywaru. Gotujemy. Wrzucamy kostkę sojową i gotujemy. Dodajemy przecier pomidorowy i paprykę słodką i ostrą. Gotujemy aż zmięknie.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

M-W

28.01.2012 12:21
pyszne leczo, wystarczy wsadzic jeszcze do s?oików i w zim? mamy szybki pomys? na obiadek

remprzem

13.05.2010 22:02
Jak najbardziej jak ktoś lubi to pasują idealnie

mehia

11.05.2010 13:57
Ja bym dołożyła jeszcze pieczarek i pyszny obiadek :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat