Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałarka z pęczaku z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kawałek brokuła
marchewka
Garść fasolki szparagowej
trzy łyżki oliwy
szczypta tymianku
łyżeczka majeranku
sól, pieprz do smaku
pęczak 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałarka z pęczaku z warzywami

Warzywa pokroić na kawałki i ugotować na parze. Dodać je do ugotowanej kaszy pęczak ( może być reszta z obiadu), dodać przyprawy i polać oliwą, wymieszać. Można jeść na ciepło i na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 27.02.2014 15:32
smaczna sałatka
Izabela/bella81 18.04.2012 19:37
ciekawa
gosia561 31.01.2012 22:17
fajna
bercik1 20.01.2012 23:46
Nie robiłem takiej, ciekawe jak smakuje.
rjustysia 26.11.2011 12:49
Fantastyczny przepis :)
PaniMISIOWA 24.11.2010 18:20
wszystkie składniki można dostać mrożone - idealna na zimę :-)
Smakosz6 14.11.2010 19:36
mniam
SmacznaPyza 27.10.2010 19:43
też robię sałatki z kaszą - smakują mi bardziej niż te z ryżem
Grażyna13 27.10.2010 12:39
Zapomniałam w przepisie wspomnieć o duszonych pieczarkach, które też dodałam...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak