Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczaka pod pierzynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pierś z kurczaka
pieczarki
śmietana 12%
cebula biała
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka pod pierzynką

piersi dzielimy na średniej wielkości porcje rozklepujemy soli i pieprzymy nastepnie obtaczany w jajku i bułce tartej i smazymy w między czasie kroimy pieczarki na małe kawałeczki tak samo cebule i smazymy wszystko razem oczywiście tez doprawiamy sola i pieprzem gdy wszystko się nam usmaży dodajemy śmietany dokładnie mieszając tak przygotowane pieczarki kładziemy na nasze kotlety wszystko oczywiście potem można jeszcze zapiec w piekarniku i jak ktoś lubi dodac sera żółtego
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 28.10.2010 09:02
i do tego porcja witamin w postaci kiełków, pycha
Emilia22 27.10.2010 10:50
Świetnie wygląda i na pewno świetnie smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak