Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona
burak 1-2
cebula 1
oliwa
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty

Buraki ugotować do miękkości. Następnie obrać je i zetrzeć na tartce jarzynowej. Dodać do nich drobno poszatkowaną kapustę kiszoną, cebulę pokrojoną w kostkę. Całość wymieszać dodać oliwę lub olej i doprawić do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mili_kati 13.05.2012 14:54
super
bercik1 09.06.2011 23:55
Ekstra. Lubię ją.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak