Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z indyka na ostro
podawać z pieczywem.
marchewka | 1 szt |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 200 gr |
papryczka chili | 1 szt mała |
majeranek | szczypta |
por | 1 mały |
natka selera | 1 gwrść |
groszek konserwowy | 1 puszka |
mąka kukurydziana | 2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 1 łyżeczka |
mięso mielone z indyka | 600 gr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: