Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

karkówka 1 kg
pieczarki 1/2 kg
keczup 40 dag
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka z pieczarkami

Na samym początku należy karkówkę pokroić w 1,5 cm plastry oraz oprószyć je ziołami. Pieczarki oczyszczamy i kroimy je w plastry. PO czym wkladamy je do naczynia zaroodpornego 1/2 miesa. Wsypujemy 1/2 pieczarek oraz przykrywamy 1/2 keczupu. Kladziemy 2 warstwe karkowki i polewamy pozostalym keczupem. Pieczemy przez ok 60 min w temp. 180 stopni Wsypujemy reszte pieczarek i pieczemy 30 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 01.12.2010 10:54
slinka cieknie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak