Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekladany fafel

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masa
mleko 1 litr
cukier 1 kg
kakao 3 lyzki
margaryna 1 szt
andrut
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: przekladany fafel

mleko z cukrem gotowac na wolnym ogniu az zbrazowieje,zdjac z ognia i dodac margaryne i kakao .dobrze wymieszac .na jednolita masa .ciepla masa przekladamy andruty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 18.01.2013 21:24
pyszne ,coraz częściej go robię
IZABELA29 18.01.2013 21:24
pyszne ,coraz częściej go robię
petronella 27.03.2011 10:05
pychota:))
Ewa111 28.10.2010 13:53
często robię takie wale ,są bardzo smaczne i przypominają mi smak dzieciństwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak