Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Burczaki z miodem i serem brie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraczki konserwowe 20 dag
ser brie
miód prawdziwy 4 łyżki
ocet winny 1/2 łyżki
ocet balsamiczny 1/2 łyżki
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Burczaki z miodem i serem brie

Całe buraczki konserwowe osączamy z zalewy. Większe kroimy na pół. Dodajemy ser brie pokrojony w cieniutkie plasterki (kilka plasterków) oraz talarki z cebuli i mieszamy. Miód mieszamy z octem winnym i balsamicznym. Przyprawiamy papryką ostrą i polewamy wymieszaną sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 20.06.2012 08:34
jeszcze takich nie jadłam
edyta44 30.12.2011 11:00
ciekawe
Halusia 21.07.2011 07:34
Interesujace połaczenie składników!
ben-ka 16.03.2011 13:39
hm....ciekawi mnie ten smak.
MAŁGORZATA108 26.10.2010 17:17
Zachęcające.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak