Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŁÓDECZKI

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 8 szt
szynka 15 dkg
ogórek konserwowy 4 szt
wykałaczki 16 szt
majonez 4 łyz
sól, pieprz
cebula 1 szt
ser żółty 16 (kawałki)

Przepis i sposób przygotowania na: ŁÓDECZKI

jajka przekroić na pół, wydrązyć zótka i wymiszać z majonezem pokrojonymi drobno ogórkami,szynką i cebula doprawić do smaku. Gotowy fasz wypełnic jajka w środek wbic wykałaczki i włożyc ser aby zrobic maszt.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 15.09.2011 06:26
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak