Przepis i sposób przygotowania na: Kokosowe niebo
Masa gotujemy budyń i do niego dodajemy paczke wiórek mieszamy .Gdy będzie zimny miksujemy go z masłem .Upieczony biszkopt przekrawamy smarujemy masom.Polewamy stygnąca niebieska galaretką .
mąka | 1 szkl |
cukier drobny | 1 szkl |
jajko | 3 szt |
ocet 10 % | 3 krople |
proszek do pieczenia łyżka | 1 łyżeczka |
budyń kokosowy | 1 opakowanie |
masło | 1 kostka |
wiórka kokosowe | 1 opakowanie |
mleko 3,2% | 1/2 litra |
galaretka niebieska | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: